Създаване на магазин в Amazon


За да създадете магазин в Amazon, трябва да:

СТЪПКА 1 - Влезте във вашия профил в програмата на Amazon Associates и изберете "astore" от горната лента.

СТЪПКА 2 - Изберете "tracking id " на вашия магазин, което се счита за името на вашия магазин.

СТЪПКА 3 - Добавете страниците с категориите си (тези  страници ще имат линкове от лявата или дясната страна на вашия шаблон, в зависимост от оформлението, което ще изберете).

СТЪПКА 4 - Добавете продукти към всяка една от своите категории.

СТЪПКА 5 - Натиснете"continue" в долната част на страницата, за да ви отведе до "Color and Design". В този момент можете предварително да прегледате как ще изглежда вашия магазин, като кликнете върху "preview" в долната част на страницата.

СТЪПКА 6 - Сега официално ще трябва да изберете името на вашия магазин и дали бихте искали да напишете името на магазин си в заглавието.

СТЪПКА 7 – Прегледайте предварително магазина си  след  всяка промяна, която правите, докато не сте напълно доволни от резултата.

СТЪПКА 8 – Натиснете "continue", за да отидете на лентата за инсталиране. Тук можете да изберете дали страничната лента ще бъде в ляво или дясно, а също и какво ще бъде включено в страничната лента. Уверете се, че сте доволни от всичко свързано с вашия магазин  преди да изберете "Finish and Get Link".

СТЪПКА 9 - Сега с HTML кода, който Amazon ви предоставя, изберете как искате да използвате Amazon магазина във вашия уебсайт. Имате избор от "standalone site", "an inline frame" или  "frameset". Разликите между трите ще ви бъдат обяснени от Amazon в този момент.

Amazon aStore

Сега, когато имате магазин в Amazon готов с продуктите, които искате да насърчите, просто вградете кода, който Amazon ще генерирана за вас във вашия уебсайт.

За да създам мини сайтове за електронна търговия аз лично ползвам AZ Crusher, който е много лесен за използване, което е чудесно за някой, който няма никакъв опит с програмни езици и HTML. Този софтуер е SEO ориентиран, тъй като идва в две части:

"The LongTail Domain Finder", който ви помага да намерите правилните ключови думи за вашата ниша и проверява кои имена на домейни са на разположение за вашите ключови думи. Използвайте първо тази програма преди да започнете да избирате Amazon продукти, тъй като тя ще ви даде представа какви продукти, трябва да насърчавате чрез вашите печеливши ключови думи.

"The AZ Sitebuilder" е софтуер, който ще използвате, за да изградите вашите мини сайтове. Това е чудесна част от софтуер, която ви позволява да въвеждате текст, банери и да инсталирате дори видео в уеб страниците си. Софтуера  идва заедно с потребителски заглавия, автоматична актуализация от създателя, урежда всяка уеб страница, която създавате (това е като търсачка в рамките на програма, която ви позволява да въведете ключова дума и куратора ще извлече от уеб всичко със значението на вашата ключова дума - супер част от софтуера, уверявам ви.

Crusher AZ софтуер ви позволява да експортирате готовия ви сайт на вашия компютър, така че да можете да използвате безплатния HTML редактор като Kompozer за да редактирате или  промените всичко, което искате да осъвършенствате. След това можете да качите вашия готов сайт в интернет с помощта на безплатна програма, като Filezilla.

Внимание: ако не искате или не знаете как да редактирате и / или промените вашите сайтове с помощта на HTML редактор като Kompozer или не знаете как да ги качите на вашия hosting account, използвайки Filezilla няма проблем, защото AZ Crusher ще ви даде напълно завършен сайт и ще го качи за вас, ако искате, на вашата Hosting Company. Всичко, което трябва да направите е да въведете кодовете, които вашата Hosting Company ви е дала и AZ Crusher ще свърши останалото.

Разгледайте AZ Crusher по-подробно и вижте за себе си колко невероятен е този продукт. Използвайки Amazon с огромното разнообразие от продукти и програмата на Amazon Associates, където ще направите вашия Amazon магазин, съчетани с AZ Crusher, ще бъдете в състояние да направите невероятни неща и да увеличите онлайн доходите си –като използвате горните комбинации, небето е границата!

Препоръчвам ви да прочетете също:

Върнете се от магазин в Amazon към началната страница на български език

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.


Inspiring Videos

Dance Walking Videos

Dance Walking

A wake up call to finally 'let go' and 'be yourself'


The Money Tree video

The Money Tree

What would you do if you found a 'money tree' as you were walking by?


Leading with Lollipops video

Leading with Lollipops

Why we make leadership bigger than what we are