Защо да изберете MLM като бизнес възможност


Защо някой трябва да избере MLM като бизнес възможност? Простата причина е, че MLM (Multi Level Marketing, известен още като Network Marketing) е може би бизнеса с най-големи възможности за доходи в света днешно време. Създава повече милионери всяка година, отколкото всяка друга индустрия.

Choose MLM as a

Всеки може да започне MLM с начална вноска от около $ 400 или по-малко, в зависимост от компанията, към която искате да се присъедините. Най-важното обаче е сумата, която можете да спечелите от постигнатия успех в multi level компания и тогава разходите ви за присъединяване ще ви се сторят нищожни.

Както всичко в живота, стартирането на network marketing business  не гарантира, че ще успеете. В действителност проценто на провал е много по-висок от процента на успех. Повечето членове се отказват през първите 3 месеца от започвавето си.

Причината, поради която повечето хора се отказват в ранен етап е , защото мислят, че MLM е програма за"бързо забогатяване", така че те очакват незабавни резултати. Multi level marketing не е система за бързо забогатяване, напротив трябва време и желание да се развивате успешно. Голям фактор за провал играе ниската първоначална инвестиция, защото хората са склонни да не третират този бизнес сериозно.

Много хора се отнасят към MLM  като към "Пирамида", където само членовете на върха правят пари.

Мulti level marketing компании работят ли по схемата на пирамида?

Моето лично мнение е "Да", но не е ли това рлинципа,по който почти всяка организация е базирана?

Има ли разлика между различните корпоративни организации? Човека, който е "отгоре" винаги печели много повече, отколкото друтите, които са по-нисши в йерархията.

Разликата тук обаче е, че в Мulti level marketing всеки започва в долната част и всеки може да достигне до върха. В някои планове за обещетение на тези компании, което е много често срещано, някой да печели повече пари, отколкото човека, който е над него.

Една от причините, поради която давам голямо "браво" на всеки изберал MLM като бизнес възможност е, защото хората, които участват в тези компании имат положителна нагласа.

Те са оптимисти, енергични и винаги намират начин да се подобрят. Ако искате да почувствате тази положителна енергия, трябва да бъдете около този тип хора и да се отдръпнете от негативните тълпи.

Success

В корпоративния свят служители и мениджъри изглежда ще бъдат във война през цялото време помежду си, борейки се за тази по-висока позиция, която ще им донесе увеличение на заплатата. В  MLM компаниите членовете помагат един на друг, тъй като, ако се представят добре и получат добри резултати ще бъде от полза и за спонсора му и така нататък. Затова никога не се чувствате сами, освен ако разбира се това не е вашият избор. Работата в екип е ключът към успеха в multi level компаниите.

В днешно време има все повече дебати дали, когато изберете MLM като бизнес, трябва да се откажете от "стария" маркетинг метод  и да  преминете към други източници на маркетинга, като например интернет. Стария метод ви учи как да напишете своя списък със членовете на семейството ви, вашите приятели и други хора, с които имате контакт, за да продавате продукти и/или да привличате нови представители.

Моето лично мнение е, че трябва да използвате и двата метода.

Преди да можете да предавате информация чрез интернет за MLM компания и нейните продукти, трябва да имате "опит" за предимствата, но също и за трудности, които някой може да срещне използвайки най-често срещаните "стари методи".

В заключение вашия Network Marketing бизнес е чудесен начин да станете предприемач и да бъдете шеф на себе си. С много труд и самостоятелно желание, можете да генерирате пасиви, но и остатъчен доход, където ще продължате да печелите от работа, която сте направили преди.

Ако изберете MLM като източник на доходи, можете да контролирате къде и кога да работите и да получавате значителен доход, можете да работите по-малко часове или дори напълно да спрете, но все още ще получавате доходи всеки месец.

Препоръчвам ви да прочетете също:

Върнете се от Защо да изберете MLM като бизнес възможност към началната страница на български език

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.

Other Topics

Need to Give Up

10 Reasons Why You Need To Give Up

Importance of Setting Priorities

The Importance Of Setting Priorities

Perfectionism and Procrastination

Perfectionism and Procrastination

Consistency with Time

The Power Of Consistency With Time

Speed Reading Tips

Learn How To Read With Double The Speed

MLM Tips

MLM Tips You Should Know To Have The Upper Hand


Network Marketing

Inspiring Videos

Dance Walking Videos

Dance Walking

A wake up call to finally 'let go' and 'be yourself'


The Money Tree video

The Money Tree

What would you do if you found a 'money tree' as you were walking by?


Leading with Lollipops video

Leading with Lollipops

Why we make leadership bigger than what we are