Как ще определите успеха това е ключът към вашия успех


Ако искате да се развивате успешно, това как ще определите  успеха е ключът!!

Важният въпрос тук е да определите своята собствена версия за "успех" и какво всъщност това означава за вас.

Ако сте бизнесмен и някой ви попита "какво правите, за да изкарвате прехраната си?" Вашият отговор ще бъде - "Аз съм успешен бизнесмен".

Ако имате фирма, която ви докарва шест цифрена сума, но  прекарвате 15 часа на ден, 7 дни в седмицата, което ви държи далеч от семейството и приятелите ви, смятате ли, че това е успехът?

Или може би вашата версия, която определя успеха е да имате средна работа със средна работна заплата, която ви стига да платите  сметките и ипотеката си, но имате време за любимия ви спорт или хоби и време за жена ви и децата ви и най-важното е, че имате време за себе си?

Виждате ли, само вие можете да решите какво означава успеха за вас и колко успешни сте.


Извод  -  Намерете своя собствен "баланс на успеха", напишете го и след това направете всичко възможно за да се случи!!

Balance

Как да "постигна това"

1. Упорита работа - След като сте написали собствено си определение за баланс на успеха и това, което ви прави щастливи, трябва да признаем, че е необходимо много упорита работа за да постигнете желаните резултати. Трябва да работите много повече, отколкото повечето хора, ако искате да бъдете по-успешни от тях. Най-добрия цитат, който ми идва на ум е от покойния Джим Рон, "Правя сега това, което повечето не биха го направили, така че мога да имам по-късно това, което повечето не могат" - Джим Рон

2. Ангажимент  -  След като приемете, че трябва много упорита работа, за да успеете, трябва да положите усилия и да поемете ангажимент да направите каквото е необходимо.

3. Чувство на неотложност  - Кой мислите ще победи – лисицата  или заека? Отговорът е не този, който е просто гладен, но бяга за живота си! Създайте чувство на неотложност и ще бъдете впечатлени от собствените си възможности.

4. Споделете вашите цели  - Ако имате съпруг/а, споделете вашите амбиции и цели с тях, по този начин трябва да се отчитате пред тях. Дългите часове на упорита работа в началото трябва да се отчетат и повярвайте ми, партньора ви ще ви го напомня.

5. Концентрация - като Интернет Marketer, най-голямата ми пречка бе да остана фокусиран. С желанието ми да се уча, се озовах  присъединен към множество бюлетини и форуми, които в крайна сметка, просто ме бомбардираха с имейли за "бързо забогатяване". Намерете добър източник на информация и се придържайте към него.

Неща, които ни разсейват са навсякъде около нас, но само ние можем да им позволим да ни отклонят. Научете умение и след това го прилагайте.

"Най-краткия начин да правите много неща е като правите само едно нещо в даден момент" - МоцартEasy Not To Do

Колко трудно е да бъде успешен?

Толкова трудно, колкото си го направите. Спрете да отлагате и следвайте това, което NIKE ни казва да правим - просто го направете!

 

"Трябва да се научите да превеждате  мъдростта и силните чувства в труд" - Джим РонОт дясната страна на тази страница има няколко страхотни книги, които аз силно препоръчвам. След като прочетох тези книги, те напълно промениха начина, по който мисля и начина, по който се справям с живота като цяло.

Препоръчвам ви да прочетете също:

Върнете се от как ще определите успеха към началната страница на български език

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.