Το πώς ορίζετε την επιτυχία
είναι το κλειδί της επιτυχίας


Αν θέλετε να είστε επιτυχείς, τότε το τί θεωρείτε επιτυχία είναι το κλειδί!!

Η πραγματική ερώτηση είναι να καθορίζετε τη δικιά σας εκδοχή του να είναι κάποιος πετυχημένος και τί πραγματικά σημαίνει για εσας.

Αν είσασταν ένας επιχειρηματίας και κάποιος σας ρωτούσε "τι επαγγέλεστε;" Η απάντησή σας θα ήταν - "Είμαι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας".

Αν είχατε μια επιχείρηση η οποία σας έδινε έσοδα εκατομμυρίων αλλά δουλεύατε σε αυτή 15 ώρες τη μέρα, 7 μέρες τη βδομάδα και σας κρατούσε μακριά από την οικογένειά σας και τους φίλους σας, θα το θεωρούσατε αυτό επιτυχία;


Ή ίσως θεωρείτε επιτυχία, όταν έχετε μια τυπική δουλειά με ένα τυπικό εισόδημα το οποίο φτάνει ίσα-ίσα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς και τα προς το ζην, αλλά έχετε αρκετή ώρα για να αφιερώσετε στο αγαπημένο σας άθλημα ή χόμπι, στη σύζηγο και τα παιδιά σας, μα πάνω απ' όλα στον εαυτό σας;

Βλέπετε, μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε τί σημαίνει επιτυχία για εσας και πόσο πετυχημένοι είστε.


Συμπέρασμα - Βρείτε τη δικιά σας " Ισορροπία Επιτυχίας", καταγράψτε τη και κάντε την πραγματικότητα !!


Balance

Πώς όμως "την κάνετε πραγματικότητα";

1. Σκληρή Δουλειά - Από τη στιγμή που καταγράψατε το δικό σας ορισμό της ισορροπημένης επιτυχίας και ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να φτάσετε στην επιτυχία. Πρέπει να δουλεύετε περισσότερο και σκληρότερα από την πλειοψηφία αν θέλετε να είστε πιο πετυχημένοι από αυτήν. Το καλύτερο απόφθευγμα που έρχεται στο μυαλό σε σχέση με το παραπάνω είναι από το Jim Rohn. "Κάνω τώρα ό,τι οι περισσότεροι δε θα έκαναν ποτέ, για να έχω αργότερα αυτά που οι περισσότεροι δε μπορούν να έχουν" - Jim Rohn

2. Δέσμευση - Μόλις καταλάβετε ότι θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να επιτύχετε, πρέπει να δεσμευτείτε στο να κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί για να φτάσετε στην επιτυχία.

3. Αίσθηση του επείγον - Ποιός πιστέυετε ότι ξεπερνά τον άλλο - η αλεπού ή το κουνέλι; Η απάντηση είναι αυτό που όχι μόνο είναι πεινασμένος, αλλά αυτός που τρέχει για τη ζωή του!! Δημιουργήστε μια αίσθηση βιασύνης και εντυπωσιαστείτε από τις ικανότητές σας.

4. Μοιραστείτε τους στόχους σας - Αν έχετε σύζυγο, μοιράζοντας τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας μαζί τους, θα πρέπει να λογοδοτεί σε αυτούς. 

5. Μείνετε συγκεντρωμένοι - Ως μαρκετίστας διαδικτύου, η μεγαλύτερή μου δυσκολία ήταν να παραμένω συγκεντρωμένος. Πεινασμένος για μάθηση, έβρισκα τον εαυτό μου να λαμβάνει συμμετοχή σε πολυάριθμα ενημερωτικά δελτία (newsletters) και φόρουμ, τα οποία στην τελική με βομβάρδιζαν με e-mails και "Γίνετε πλούσιος γρήγορα" επιστολές πωλήσεων. Βρείτε μια καλή πηγή πληροφοριών και μείνετε σε αυτή.

Easy Not To Do

Οι περισπασμοί μας επηρεάζουν μόνο όταν τους αφήνουμε να μας αποσπάσουν την προσοχή. Μάθετε μια ικανότητα και στη συνέχεια εφαρμόστε τη.

Πόσο δύσκολο είναι λοιπόν να είναι κάποιος επιτυχής;

Όσο δύσκολο το κάνετε εσείς. Σταματήστε να χρονοτριβείτε και ακολουθήστε αυτό που μας λέει η NIKE να κάνουμε - just do it!!


Στη δεξιά πλευρά αυτής της σελίδας μπορείτε να βρείτε μερικά αξιόλογα βιβλία στα αγγλικά που συστήνω ιδιαιτέρως. Μετά την ανάγνωση αυτών των βιβλίων, έχω αλλάξει πλήρως τον τρόπο που σκέφτομαι και τον τρόπο που αντιμετωπίζω τη ζωή γενικότερα.

Διαβάστε Σχετικά Άρθρα:

Επιστροφή από πώς ορίζετε την επιτυχία στην Αρχική Σελίδα

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.