Защо да напиша електронна книга?Електронните книги са нов и ефективен начин за уникалните мислители със свежи идеи, да публикуват информация за милиони хора.

eBook Writing

Ако имате интернет бизнес, с качествена интернет страница и качествен продукт, една електронна книга е един от най-мощните начини за насърчаване на вашия бизнес. В същото време ще образовате хората с експертни познания, които вече притежавате като собственик на конкретен продукт или услуга.

Например, да речем, че сте прекарали последните двадесет години в областта на застраховането, а сега сте готови да споделите знанията си и вашия опит. Електронната книга е идеалният начин да се свържете с огромната аудитория интересуващи се от застраховки.

Електронните книги не само ще насърчават бизнеса ви - те ще ви помогнат да създадете име за себе си като експерт във вашата област. Може дори да откриете, че имате съдържание, което е достатъчно за цяла поредица от книги.

Една от най-разпространените причини, поради която хората четат книги е да научат информация за това как да трансформират техния Интернет бизнес в процеса на създаване на печеливша система. И тези лица са автори на книги с новаторски идеи и стратегии, тъй като автори на книги като цяло са хора, които разбират модерния свят на киберпространството, в което живеем сега. Писателите на електронни книги са експерти по Интернет маркетинг кампании и имат стратегии за популяризирането и разпространението на книги. Киберпространството се нуждае от своите книги, за да бъде успешно и ще бъдат написани още много книги.

Можете да изберете да създадате партньорски програми, които също така ще насърчат вашата електронна книга. Съдружници могат да бъдат хора или фирми от всяка точка на света, които ще се опитат да продадат вашата книга срещу комисионна. Виждате ли потенциал за успех?

Първо определете какъв е предмета ви, а след това го стеснете. Вашата цел е да бъдете специфични при решаването на проблем, който някой може да има в областта на експертните ви познания.

Нямате нужда от магистърска степен, за да напишете за вашия предмет. Хората се нуждаят от съвет, който е лесен да се чете и лесно разбираем.

След като сте написал своята електронна книга, следващата ви стъпка е да я популяризирате. Хората биха се поколебали да купят книга от автор, който никога не са чували. Вие не бихте ли?

И така, какво да направим?


Отговорът е прост - дайте я на разтояние! Тава е лудост, както изглежда,но ще видите печалби във формата на насърчаване на вашия собствен бизнес и хората ще бъдат запознати с вашето име. Ако съдържанието ви е качествено, ще забележите, че съдружници ще ви помолят да поставят своите връзки в рамките на вашата електронна книга и тези съдружници на свой ред ще подаряват вашата електронна книга и ще направят името ви известно. Почти всички известни авторите на електронни книги са започнали по този начин.

Друг мощен инструмент, за да заинтригувате хората е електронната книга интерактивна. Измислете нещо да се направи в рамките на книгата не само да произвеждате страници статичен текст. Позволете и на вашите читатели да кликнат върху link, което от своя страна ще им позволи да препоръчат книгата ви на своите приятели и семейство. Или да я препродават права, така че те да направят rebrand вашата книга, съдържащи техни собствени връзки филиал, така че да насърчат качеството на вашия продукт.

Когато хората си взаимодействат с книгите, те стават част от света на тази книга. Факта е също толкова верен, както за книгите в печатен вид, така и за електронните книги.

Ето защо електронните книги са толкова важни. Те предоставят информация на хората да се научат и да намерят смисъл в собствените си мисли, но в допълнение, те могат да рекламират вашия бизнес в същото време.

Препоръчвам ви да прочетете също:


Върнете се от “електронна книга” на “началната страница на български”

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.

Inspiring Videos

Dance Walking Videos

Dance Walking

A wake up call to finally 'let go' and 'be yourself'


The Money Tree video

The Money Tree

What would you do if you found a 'money tree' as you were walking by?


Leading with Lollipops video

Leading with Lollipops

Why we make leadership bigger than what we areFirst Day Of The Rest Of Your Life

Hot Topics

How to Prevent Hangovers

4 Musts To Prevent Hangovers

How To Get Better Sleep

How to Get Better Sleep

How To Cure Headaches

How To Deal With Headaches-The Natural Way

Consistency with Time

The Power Of Consistency With Time

Perfectionism and Procrastination

Perfectionism and Procrastination


       WordPress Or SBI!