Добри партньорски програми и какво да търсите в тях 


Защо искате да участвате в различни добри партньорски програми?

Това е лесно - партньорските програми ви дават възможност да имате допълнителен доход с почасова работа съчетана с комфорта на собствения ви дом. Достатъчно добра причина нали?

Good Affiliate Programs

Партньорски маркетинг е процеса на насърчаване на даден продукт или услуга, които, ако друг купи вие ще получите комисиона.

Има много компании онлайн днес, които дължат тяхното развитие и успех на добрите партньорски програми и ефективен маркетинг. Чудесен пример за това е GetResponse.

Най-добрият пример трябва да бъде Amazon. Amazon е буквално изграден върху основата на собствената си партньорска програма. За да разберете потенциала на добрите партньорски програми, съчетани с ефективен маркетинг, можете просто да погледнете Amazon, която е една от най-големите и уважавани компании в света и продължава да се развива.

Добрите партньорски програми вече са създали и продължават да създават милионери по цял свят. Те оставят доказателство  за това как мотивацията, обучението и упоритата работа  могат да ви се отплатят.

Как да изберете добра партньорска програми, с която да работите?

Ето някои съвети, които може би искате да погледнете преди да направите избора си:

1. Изберете програма, от която имате нужда и харесвате и от, която се интересувате. Един от най-добрите начини за да разберете дали тази програма, която искате да популяризирате е добра е, ако вие самите се интересувате да я закупите.

Ако случаят е такъв, шансовете ви са големи  много други хора  да се интересуват от същата програма и продукт. Дори още по-добре ще бъде да закупите продукта за себе си и ако сте щастливи с него присъединете се към тяхната партньорска програма.

2. Потърсете добри партньорски програми, които са с високо качество. Например програма, която е свързана с експерт в същата област. По този начин вие ще сте уверени във високия стандарт на програмата към, която ще се присъедините. Има много форуми и дискусии,в които можете да участвате, за да получите добри и надеждни обратни връзки.

3. Програма с план за компенсация, която изплаща остатъчния доход (т.е. програма с членство ) и печалба от най-малко 30% или повече. Не си губете времето с програми, които не ви възнаграждават за усилията, които сте положили.

4. Бъдете наясно с минималните условия, на какво трябва да отговаряте и дали търговските цели не са твърде високи, за да ги постигнете. Някои партньорски програми налагат предварителни условия, преди да започнат да плащат комисионни. Уверете се, чеотговаряте на техните изисквания или потърсете нещо друго.

5. Изберете програма, която има много инструменти и ресурси, които могат да ви помогнат да развиете бизнеса си в най-кратки срокове.

6. Програма, която предлага силни стимули за членовете за да подновяват  членството си. Партньорската програма трябва да осигурява непрекъсната помощ и подобрения за своите продукти, като по този начин ще запазва нейните членове. Това означава повече доходи за вас.

7. Погледнете  какво е " съотношението на продажбите към посещенията ". Това е броят на средните посещения на банер или текстов линк необходими да се генерира продажба. Този фактор е изключително важен, защото ще ви покаже колко трафик трябва да генерирате, преди да получите комисионна от продажбата.

8. Проверете как референциите на партньорския сайт проследяват и за колко време те остават в системата (това зависи главно от "бисквитките"). Периода от време, който хората остават в системата също е важно. Това е така, защото някои посетители не купуват  веднага, но те могат да се върнат по-късно и да закупят продукта. Това, което трябва да знаете, че ще получите комисионна дори, ако продажбата се осъществи няколко седмици или месец по-късно.

9. Опитайте и изберете добра партньорска програма, която е с 1 ниво и с 2 нива програма. Програма с едно ниво ви плаща само за бизнеса, който сами сте генерирали. А програмата с две нива ви плаща за генерирания от вас бизнес, но също така ви плаща комисионна за продажбите, генерирани от партньора, който спонсорирате във вашата програма. Има някои точки, с които трябва да се запознаете  преди да изберете партньорски програми, с които ще работите.

Ако търсите най-добрите места, където да започнете вашия партньорски маркетинг то Amazon.com и / или Amazon.co.uk са най-добрите за материални продукти като книги, електроника, здравни и козметични продукти, играчки, дрехи, обувки и още много други .

За онлайн продукти, добра партньорска програма, която трябва да прегледате е Clickbank. Clickbank.com е най- големия световен дигитален търговец на дребно.

Има още много ресурси, които можете да получите от добри партньорски програми, но Clickbank.com и amazon.com са моите лични фаворити за онлайн и офлайн продукти.

Уебсайтове и инструменти, които аз лично използвам и силно препоръчвам да използвате във вашите партньорски програми са: (ако не знаете какви са тези сайтове и инструменти  кликнете върху тях и ще разберете скоро!)

Solo Build It (Изграждане на сайта) - С няколко думи - "спира дъха ми". С помощта на тази програма изградих този сайт. Както за начинаещи, така и за напреднали  Solo Build It има  видео уроци и указания стъпка по стъпка за това как да изградите своя сайт за да бъде атрактивен както за човешкото око така и за търсачките. Този удивителен инструмент буквално промени живота ми.

Chris Farrell  - Чрез този сайт започна всичко за мен. Научих всички основни понятия за започването на интернет бизнес и все още се уча от него. Ще намерите стъпка по стъпка видео уроци за почти всичко, от което се нуждаете за да успеете в онлайн бизнеса. Много уважаван човек и велик учител. Неговият сайт бе признат за No.1  Internet Marketing Service .

Ако станете член  не само ще научите всичко, което трябва да знаете, но Крис предлага безплатен HOSTING с неограничен брой DOMAINS (сайтове ). Когато станене партньорски маркетинг специалист ще разберете значението на това и колко пари ще спестите!! Пакета Link Cloaker софтуер е достъпен за членовете. Начина, по който ви предлагат подкрепа тук е страхотен.

GetResponse - Чували ли сте някога поговорката "парите са в списъка". GetResponse е най-добрият сайт , който ще ви помогне да създадете вашия списък. Царят на всички Autoresponders, той трябва да присъства в графата "трябва да имам" на всички партньорски маркетинг специалисти. Много лесен с уроци, които ще ви помогнат да получите най-доброто за вашия бизнес. Когато става въпрос за имейл маркетинг - GetResponse е най-добрия!

Hostgator - ако не се присъедините към сайта на Chris Farrell ще имате нужда от  hosting компания. Hostgator е най-добрия световен лидер в областта на интернет пространство за website hosting компания. Предоставят  hosting на своите клиенти в над 200 страни по света, с над 750 служители, които са готови да ви помогнат с каквото се нуждаете. Много професионално и безупречно обслужване.

GoDaddy – искате да намерите име за вашия website ( домейн) и да го регистриратеgodaddy е мястото, където трябва да отидете. Един бърз и лесен процес на регистрация, който предлага всичко за, което можете да се сетите. Логото им казва всичко Домейни, уеб сайтове и всичко между тях "!

Тези услуги са всичко, което ви трябва за да спечелите тези толкова необходими комисионни.

От къде знам?

Аз също ги използвам!

За вашия успех

Препоръчвам ви да прочетете също:

Върнете се от добри партньорски програми към началната страница на български език

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.Affiliate Marketing

Inspiring Videos

Dance Walking Videos

Dance Walking

A wake up call to finally 'let go' and 'be yourself'


The Money Tree video

The Money Tree

What would you do if you found a 'money tree' as you were walking by?


Leading with Lollipops video

Leading with Lollipops

Why we make leadership bigger than what we are