Изпитвам страх - Но страхът е само 5 буквена дума


Failure or Success

Изпитвам страх. Въпросът е дали се страхувате от провал или се страхувате от успеха? Знаете ли, че преследването на всеки лъскав предмет, който обещава да ви донесе успешен доход, изживявате мечтата на някой друг? Може би се страхувате, че ако започнете няма да завършите?

Have a Fear

Страхът може да ви парализира. За да преодолеете страха,не трябва да отричате неговото съществуване.

Понякога интернет специалистите по маркетинг смятат, че е по-лесно да прекарват времето си, като анализират, проучват, експериментират и говорят за това, което ще направят, но действително нищо не правят.

Ето няколко примера за страха, който спира хората от постигане на успех. Вижте дали ще разпознаете себе си в някоя от тези ситуации.

1. Страхувам се да започна. Как да започна? Откъде да започна? Не мога да преценя. Нека почета още малко, да науча повече, защото все още не знам всичко.

2. Страхувам се от неуспеха. Само защото други хора твърдят, че изкарват пари, не мога да прекарам месеци и години от свободното си време, да инвестирам хиляди долари и ако не успея? Не искам да се проваля.

3. Страхувам се, че просто не мога да предприема действия с нещо, което да си купя! Предложенията звучат твърде добре, за да им устоя, така че си купувам книга, подходящ план, софтуер, инструменти и се записвам за обучения и уебинари. Не ме е страх от това. Но в края на годината, не съм предприел никакви действия. Ето защо не изкарвам пари от Network Маркетинг / Интернет маркетинг. Какво ме спира да действам?

4. Страхувам се, че семейството ми ще се разстрои, защото прекарвам толкова много време далеч от тях, докато изграждам собствения си бизнес. Затъваме все повече в дългове и си мисля, че ако можех да намеря магически еликсир, който ще гарантира успеха ми, няма да имам повече финансови затруднения. Но ако прекарам още един час далеч от семейството ми, от моите отговорности и приятели, няма да мога да се справя с тяхното разочарование и осуетени реакции.

5. Страхувам се от промяната. Харесва ми организирания и ефективния живот. Страхувам се, че ако започна да работя за себе си, ще изгубя фокус и тогава ще ме пречупи отново. Защо се страхувам от промените и стрелям в крака си, преди дори да съм започнал?

Някои хора прекарват години в страх. Когато променят мисленето си и видят положителните резултати, те никога няма да искат да се върнат към тези стари чувства.

За да победите страха, трябва да минете през него и не го оставяйте да ви държи в плен.Препоръчвам ви да прочетете също:


Върнете се от “Изпитвам страх на “началната страница на български

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.