Магнитно спонсорство и неговите ползи


С прости думи магнитно спонсорство е процес, при който вместо да търсите клиенти, клиентите да идват при вас за вашите съвети и опит. Хората ще се присъединят към вас и вашия бизнес, след като сте се доказали като опитен човек във вашата област. Така че, ако сте в Network Marketing ще разберете колко важно е това и как животът ви ще стане по-лесен и доходен.

Magnetic Sponsoring

Магнитното спонсорство е това, което разделя посредствените network marketers от високо печелившия подбор на персонал. Този процес не е толкова труден да се осъществи, но повече от 95% от представителите на MLM не го използват.

Останалите 5%, които го използват са тези, които виждате във вашата компания  на сцената за церемонията по награждаване, които получават високи доходи  и бонуси, а останалите 95% все още сънуват и се чудят как са постигнали това.

Не ме разбирайте погрешно, най- печелевшите хорав компаниите, влагат много упорита работа и имат много задължения, но също така знаят как да използват маркетинга в своя полза. Нормалните представители (95%), след като преминат през топлото посрещане (хората, които влизат в контакт с тях като членове на техните семейства и приятели), получават отчаяна нужда да споделят възможностите на тяхната компания.

Достатъчно отчаяни за да разкажат за тези възможности на всеки, който виждат, независимо дали е на бензиностанция или в мола или където другаде са. Това не е, което искате да направите, всъщност е точно обратното.

Attraction Marketing

За да ​​използвате магнитното спонсорство за вашия network marketing бизнес трябва да се планира и създаде система. Четете електронни книги, книги и слушайте дискове и аудиокасети по тези теми. Не можете да кандидатствате за магнитно спонсорство, ако не сте запознати с тази тема. Същото важи за всяка тема, ако се замислите.

Въпреки това не е нужно да научите всичко по този въпрос, за да се превърнете в "експерт" за да се откроявате от останалите. Например, ако сте прочели пет книги за Network Marketing, вече сте 95% по-добри в сравнение с други представители на Network Marketing, защото другите няма да си направят труда да прочетат тези книги. Те се интересуват само как да печелят  пари и как това да стане бързо  затова не успяват.

Както всичко, магнитното спонсориране е въпрос  на практика, и когато ритъма на работа се увеличава не само ще получите повече знания, но също така ще привлечете все повече и повече хора към себе си поради вашето високо ниво на умение. Въпреки това изисква фокусиране, концентрация, грешки и много неуспехи.

В резултат насърмете себе си чрез уеб страници или блогове или сайтове за социални медии като Facebook и Twitter, хората в крайна сметка ще искат да разберат повече за вас и вашите възможности. Когато помагате на хора безплатно  винаги помощта ви ще бъде оценена, е почти винаги и ще създадете връзка, както в личен, така и в професионален план.

Когато помагате на другите ще станете успешни. Но понятието "успех" се променя, означава да извървите пътя на успеха и да получавате допълнителни доходи за себе си, удовлетворението да сте в състояние да помагате на много други да постигнат собствените си мечти и това само по себе си е просто невероятно усещане.

"Формалното образование ще ви помогне да живеете, самообразование ще ви направи цяло състояние" - Джим Рон

Препоръчвам ви да прочетете също:


Върнете се от магнитно спонсорство към началната страница на български език

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.