Как да измерим успеха


Повечето хора определят и измерват успеха по следния начин:

- Възможността да спечелите неограничена сума пари

- По-добре да работите за себе си, отколкото да търгувате времето си за пари

- Да имате повече свободно време с хората, които обичате

- Възможността да създавате собствения си график

- Изучаването на нови умения, стратегии или формули, които работят толкова добре, че можете да ги използвате всеки път, когато имате нужда или просто искате повече приходи.

Measure Success

Преди да постигнете нещо, трябва да поставите начална точка и да имате план.

Чували ли сте някога, че "хората, които вярват, че могат да постигнат нещо и предприемат действия за постигането на тяхната цел", всъщност успяват?

От другата страна на спектъра. Ако започнете силни и решени да постигнете целите си, но ако не прилагате плана си и не следвате процеса, то няма да постигнете нищо, защото ще спрете твърде скоро.

Лесно е да дадете определение за измерването на успеха: "Когато изпълня една точка от моя списък със задачи тази седмица, ще приближа с една стъпка по-близо до постигането на моите лични цели".

Обещавали ли сте нещо на някой друг, освен на себе си? Понеже ви е грижа за този човек, сте изпълнили обещание си, нали? Когато този човек ви похвали и ви благодари чувствате ли се добре?

Сега искам от вас да обещаете нещо на себе си и да изпълните това обещание. Ето един кратък списък за начало, за да можете да проверите как се справяте. Можете да поставяте знак до всяка точка, която изпълняте за да знаете, че сте все по-близо до вашите мечти и цели. Използвайте следния списък, за да започнете с този начин на мислене.

· Изберете си хоби, работа или каквото ви интересува, което ви кара да се чувствате комфортно да говорите или да пишете за него.

· Гледайте видеото по-долу.

         

· Използвайте Solo Build It за да превърнете интересите си в бизнес и поток от приходи.

· Отделете достатъчно време, за да изгледате видеоклиповете за обучение на Solo Build It т.е. за 1 седмица кажете на всички "да не ви отвличат вниманието"!

· Създадете обвивката (основната структура и оформление) за вашия уеб сайт.

· Започнете да създавате съдържание за вашия уеб сайт. Не бъдете перфекционисти. Винаги можете да се върнете и промените нещо по-късно. Просто го направете!

· Създадете качествено съдържание.

· Създадете още по-качествено съдържание.

Препоръчвам ви да прочетете също:


Върнете се от как да измерим успеха към началната страница на български език

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.