Моите разкрити тайни за MLM


Network marketing индустрията е около нас в продължение на над 60 години и всеки търси някои ключови тайни за MLM. Много хора биха се присъединили към голяма компания, биха работили за нея в продължение на няколко месеца, но след това просто се отказват, защото не са намерили правилните съставки или правилните хората по този въпрос, за да им дадат тези съставки за успешен бизнес.

В моя сайт ще видите раздели за Network Marketing, Internet Marketing и Affiliate Marketing, но също ще видите  и цял раздел за Personal Development.

Защо?

Защото Personal Development е това, което докарва останалите три точки към успеха. Въпреки, че когато изграждах моя сайт, бях поучаван да запазя нишата за един предмет, аз просто не можах да устоя, защото видях връзката между горните теми. Но ключът към всички тайни, включително MLM е Personal Development (индивидуално развитие).

Нека преминем направо по темата на тази статия и ви обясня моите лични тайни за MLM, които срещнах по време на пътуването си в Network Marketing бизнеса и ще се уверите сами, че тези тайни са свързани с всичко, което правите в живота си.

1. Излезте от зоната си на комфорт - За съжаление за някои, удоволствието да останат в зоната на комфорта е по-голямо от болката от предприемане на действия. Това е първата тайна за MLM да излезете от зоната си на комфорт.

Това означава, че ще трябва да направите неща, които не искате да правите като да се покажете на вашите приятели и семейство новия ви бизнес знаейки, че мнозинството не ги е грижа ни най-малко за това и ще получите направо "Не" още преди да сте завършили вашата презентация.

Съвет – преодолейте го! Правилното мислене ще ви накара да разберете, че винаги ще има повече "Не", отколкото "Да", защото това е начина, по който е. Не можете да го промените, просто продължете напред.

2. Изберете подходяща компания - Въпреки че в края на деня хората, с които сте говорите  се присъединят към вашата бизнес възможност, не заради вашата компания или продукти й, а заради Вас. Аз лично мисля, че за да имаме чиста съвест и да насърчаваме  нашата компания и нейните продукти, първо трябва ние да повярваме в тази компания.

Съвет - проучете! Тук обаче, аз лично направих точно обратното -първо се присъединих, а след това направих проучване за компанията. Аз се присъединих, защото вярвах на моя спонсор (цял живот сме приятели), той вярваше в компанията, в нейните продукти, плана за възнаграждения, обучението и разбира се други членове.

След като се присъединих  и прекарах 3 месеца в проучване, най-накрая реших да започна да действам, защото знаех, че тази компанията е най-подходящата за мен. Оказа се, че моя приятел и спонсор ми направи услуга в края на краищата - Наздраве Алекс!

3. Излизайте с правилните хора - когато се присъединих към Network Marketing компаниятапървото ми впечатление беше "тези хора промиват мозъци!!". Сигурен съм, че може би сте имали същото впечатление, ако някога сте били на обучение или на събиране на  Network Marketing компания. Докато опознавах другите членове изпитвах такова чувство, което не можех да обясня.

Това са обикновени хора с големи мечти в общи линии - кой съм аз да ги съдя? Когато сте около тези хора чувствате положителната енергия и забравяте за проблемите, които имате. Това ще ви помогне да изчистите съзнанието си и да се съсредоточите върху собствените си мечти и колко далеч искате да стигнете.

Съвет – прекарвайте колкото се може повече време с положително мислещи хора. Те не са хора, които ви "отнемат мечтите" те са, които ви помагат да "построите мечтите си", които искат успеха ви и на свои ред те ще бъдат  успешни. Това е красотата на network marketing  - хората трябва да си помагат взаимно за да постигнат напредък.

4. Третирайте компанията  като бизнес за един милион долара - Един от факторите за най-големите неуспехи в Network Marketing е, че можете да започнете с малка инвестиция. Този фактор може да има психологически отрицателен ефект върху вас и вашия бизнес, тъй като може да не се отнасяте към него с уважение.

Съвет - Едно от нещата, което научих по време на едно обучение на моятя компания бе, ако взема на заем от банката за $ 1,000,000 за да започна бизнес, какво бих  направил за успеха на този бизнес?

Отговорът е прост - да показвам всеки ден и много да работя за да успее бизнеса ми или съм обречен на провал. Направете същото за вашияNetwork Marketing  бизнес!

5. Използвайте модерни технологии - ако останете в тъмните векове и не използвате технологиите това ще ви отклони от истинските успехи в Network Marketing. Ще дойде време, когато ще се изчерпи топлия пазар, приятелите и семейството.

Тогава трябва да използвате технологията да генерирате повече потенциални клиенти за да имате перспектива в бизнеса си.

Съвет - Интернет ни дава най-великият инструмент да общуваме със света. Използвайте го във ваша полза с тайните за MLM, описани по-горе и изградете огромна MLM организация.

"Победата принадлежи на най-упоритите" - Наполеон Бонапарт

Препоръчвам ви да прочетете също:


Върнете се от Моите разкрити тайни за MLM към началната страница на български език

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.

         
Network Marketing