Защо преувеличавате и давате неверни твърдения?  


Някога преувеличавали ли сте и давали неверни твърдения в своите Network Marketing дейности??

Като Network marketers, ние искаме нашите клиенти наред с други неща да вярват, че Network Marketing е много по-доходоносен, отколкото повечето франчайзи и можете да започнете в  Network Marketing за по-малко от $ 400. Тазиминимална първоначална инвестиция в сравнение с 1 милион долара, които са ви нужни да започнете един франчайз изглежда доста абсурдна нали? Повечето собственици на франчайз могат да печелят около $ 200,000 на година, ако всичко върви добре, но един Network Marketer може да печели до $ 200,000 на месец след третата или четвъртата година (с много упорита работа разбира се и непрекъснато търсене) .

Over Exaggerate

Когато чуе тези цифри средно образован човек няма да придобие никакъв смисъл за тях, въпреки че много пъти са били постигани от физически лица. Впросът тук е имате ли нужда да отидете по-далеч с неверни твърдения ида преувеличавате? Разбира се, че не!

MLM бизнеса вече изглежда прекалено хубав за да е истина, но някои маркетинг специалисти обичат да преувеличават и да карат клиентите си да имат големи очаквания, като мислят, че това ще ги убеди да се присъединят. Това е единственият бизнес, където средностатистически човек може да печели повече пари всеки месец отколкото един успешен доктор печели за една година.

Необходимо ли е да посочвате на клиентите си, че тези пари могат да бъдат спечелени само за няколко месеца – защо да го правите? Ако им кажете, че доказателството е в  стаята, където сте и могат да постигнат същия резултат след около 4 години упорита работа. Този отговор няма ли да задоволи повечето хора?

Факт е, че нищо не работи по-добре да убедити един човек да се присъедини към нашата индустрия от следния честен диалог след презентацията:

"Мисля, че вие ​​и съпругата ви ще бъдете забележителни партньори в този бизнес и аз не искам да изляза днес от тук с погрешни очаквания, така че не забравяйте  какво ви казах. Това е най-доходоносната и забавна професия в света, но също така е най-трудната работа, която някога сте правили.

Ако сте готови да прекарате дълги часове в работа и да бъдете ангажирани за няколко години можете да печелите над $ 100,000 на месец и да се наслаждавате на цялото си свободно време. Знам, защото съм срещал хора, които имат този начин на живот и печелят толкова пари. Но запомнете ( това е важна част), повечето хора не успяват в този бизнес, защото нямат желание да работят или не биха се осмелили да напуснат зоната си на комфорт.

Трудно е, защото ще търсите много хора и ще бъдете отхвърляни много повече пъти, отколкото ще бъдете приети. Не би ли си струвало  да вложите упорит труд  за този кратък период от време? И не забравяйте, че целия екип ще ви подкрепя, защото всичко това е работа в екип ".

Доста дълъг параграф нали, но когато обяснявате чрез диалог  тази индустрия по честен начин няма да ви отнеме повече от минута. Вашите клиенти ще оценят честността ви и никога няма да бъдете обвинен в създаването на неверни твърдения и очаквания. След по-горния диалог може да има един от два  възможни отговора. Или клиента ви ще си тръгне разклащайки главата си в знак на недоверие или няма да могат да спят за една седмица от вълнение.

Каквото и да ви отговорят вие сте победител, защото сте свършили работата си по правилния начин и тяхното решение ще се отрази на техния живот, а не на вашия. Така, че не  забравяйте това е игра на числа, някои ще се присъединят, други не, но какво от това. Когато довеждате хора в този бизнес винаги ги подкрепяйте, но не им обещавайте, че ще правите всичко вместо тях.

"Поводите са рядкост и тези, които знаят как да се възползват от тях се срещат рядко" - Х. W. Шоу.

Препоръчвам ви да прочетете също:


Върнете се от защо преувеличавате към началната страница на български език

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.

         
Network Marketing