Перфекционизъм и отлагане - Започнете!


Перфекционизма и отлагането винаги ще ви спират да започнете каквото и да било и каквото искате да постигнете ще остане само фантазия в главата ви. Просто започнете всичко, което до сега сте отлагали и спрете да намирате оправдания като ....

"Искам да го направя правилно първия път!"

Perfectionism and Procrastination

"Точно сега нямам познанията как да го направя. Когато се науча ще създам собствен сайт ".

"Не мога да си позволя да плащам за автоматизираните системи, които да въртят моя сайт и бизнес. Когато спестя достатъчно пари, тогава ще ... "

"Трябва да напиша съдържанието, преди да започна моя уеб сайт.

"Не знам как да намеря подходящите ключови дума, така че не мога да купя име на домейн все още."

"Трябва да науча всичко за SEO, Autoresponders, обратни линкове, създаване на трафик, създаване на уеб сайт или WordPress блог преди да мога да започна бизнес".

"Трябва да купя повече книги за това как да започна моя Интернет маркетинг бизнес, за да се науча как другите  хора го правеха."

Ако сте направили някое от предишните изявления най-вероятно сте отлагали твърде дълго достигането на вашата мечтана дестинация да притежавате онлайн бизнес. Това са перфекционизма и отлагането, които работят срещу вас.

Направете си услуга - започнете, направете нещо, каквото и да е!

Може би сте посещавали сайтове, които все още имат думи на латински или линкове, които не са свързани, но познайте какво? Лицето е предприело действия. Направиха нещо положително. Те започнаха.

Разбраха, че няма какво да загубят, ако създадат блог или Squidoo страница или каквато и да е друга напълно безплатна социална страница само искаха да започнат.

Правилно ли го правеха? Имали ли са всички инструменти и всичко необходимо? Вероятно не, но това няма значение, защото не са перфекционисти и не знаеха нищо по-добро. Те просто опитаха нещо и може би дори изкараха пари  от това.

Най-хубавото е, че ако останете достатъчно дълго и изградите един голям сайт, а не се опитвате да създадете 5-10 различни сайта за пазарна ниша всяка седмица, в крайна сметка ще направите продажби.

Технологията се променя много по-бързо, отколкото го е правила преди 10 години. Ако не опитате и не намокрите поне краката си  как ще изживеете вашата мечта? Всичко зависи от начина ви на мислене. Ако мислите, че можете да направите нещо и преди да се убедите, че не можете, пуснете в действие едно от вашите технически умения.

Ако не разполагате с много пари в наличие  точно сега,  изберете опция за Интернет маркетинг за по-малко от $ 20 за да започнете. Може дори да намерите два източника на приходи, като похарчите по $ 10 за всеки. Изберете един от тези методи и просто го следвайте. Не спирайте, докато не завършите една задача. 

"Който никога не е допуснал грешка, никога не е опитвал нещо ново" - Алберт Айнщайн

Препоръчвам ви да прочетете също:

Върнете се от перфекционизъм и отлагане към началната страница на български език

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.