планиране на вашия сайт


Вашия сайт или блог е центъра на вашия бизнес. Посетителите ще ви съдят по това, което виждат от вашия сайт - от дизайна и съдържанието. Имайки предвид, че имате по-малко от 10 секунди, за да направите впечатление на посетителите си, така че те да останат на сайта ви, първото впечатление е решаващо.

Вашият сайт трябва да бъде организиран и професионален, като давате усещането, че наистина означава бизнес. Планирането и визуализирането на крайния продукт на вашия сайт е от съществено значение. Вие ще трябва да знаете какво ще бъде оформлението ви, какво съдържание ще включите и как да оптимизирате вашия сайт, за да ви отведе до важните приходи. Тогава всичко, което трябва да правите е да ги развивате постепенно, чрез предлагане на ново съдържание. Но вие трябва да започнете от някъде и това е мястото, където много хора не успяват.

First Day Of The Rest Of Your Life

Много собственици на онлайн бизнес се опитват да правят всичко сами, за да спестят пари. Outsourcing различни елементи за изграждането на вашия сайт е от решаващо значение, както и моето лично мнение, дизайнът на вашия сайт е един от тези елементи.

Оставете дизайна на специалисти на свободна практика и това ще ви спести много времето, така че можете да започнете да организира бизнеса си онлайн и да се съсредоточите върху съдържанието и вашите маркетингови стратегии, които ще се използвате.

Като предприемач, вие трябва да намерите достъпен начин за провеждане на вашите онлайн разходи и поддържката на вашия сайт. Един от тези текущи разходи е вашата хостинг компания. Търсете достъпна, но и професионална хостинг компания, която ви дава висок стандарт в обслужването и подкрепа. Аз лично открих Hostgator.com да отговарят на тези изисквания.

Друг онлайн разход, който е от съществено значение да изградите своя онлайн бизнес, е използването на autoresponder. Един добър autoresponder ще има много функции, но най-важната е да бъде в състояние да създава opt-in forms, където посетителите могат да ви дадат имената и имейл адресите им.

Изграждане на списък на перспективите е най-важният аспект от това, дали вашия онлайн бизнес ще има успех или провал в дългосрочен план. Чрез изграждането на вашия списък и насърчавайки отношенията ви с вашия списък, предлагайки им безплатни и качествени продукти и съдържание, потенциал да им продавате в бъдеще ще се увеличи драстично.

Друга важна услуга, която добър autoresponder ще ви предложи е да бъде в състояние да осигури проследяването на съобщения към вашия списък. Това е съдържание, обикновено под формата на newsletter , което ще можете да създадете и изпращате към вашия списък на предварително определен период от време. Като имате ценно съдържание, за да изпратите на списъка си, след като са се регистрирали във вашата opt-in form, не само решава проблема на "какво да правя сега, когато са подпълнили формата", но също така поддържа добри отношения между вас и вашия списък.

Най-добрият autoresponder, който лично аз препоръчвам и използвам е GetResponse. Много професионален сайт с множество услуги, лесен за употреба и голяма подръжка.

Както споменах и преди, имате ограничен период от време, за да грабнете вниманието на посетителите си, когато те посещават вашия сайт, така че трябва да бъде кристално ясно съобщението, което давате. Един важен подход, който трябва да бъде включен в сайта ви е процеса на " казване " на посетителите си какво да правят и защо те трябва да го направят, т.е. това, което е в него за тях!

Пример за това е, ако ще предлагате безплатна електронна книга, трябва да е ясно, че посетителите трябва да кликнат върху определено изображение или текст, за да получат безплатната електронна книга, а също и това, което те ще получат, когато прочетат вашата електронна книга. Чрез предлагане на решения и ценно съдържание, вие ще имате вашите посетители, посещавайки вашия сайт многократно.

Препоръчвам ви да прочетете също:

Върнете се от “планиране на” на “началната страница на български”

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.