Поставете цели и граници на вашите очаквания


 

Ако вдигнете летвата прекалено много ще ви доведе до провал. Поставяйте си реалистични цели и ще успеете.

Как да го направите?

Когато създавате собствен списък с очаквания, вие създавате вашите лични граници, които ще определят успеха ви.

Запомнете: размера на успеха, който ще имате го определяте само и единствено вие и никой друг!

За да печелите пари в областта на интернет маркетинга, трябва да поставите граници на вашите очаквания. По долу имам няколко предложения за вас.

Setting the Bar

(1) Не очаквайте, че ще забогатеете бързо! Лъжете се, ако смятате, че можете да забогатеете бързо, с която и да е онлайн схема за успех. Маркетинг специалистите могат да претендират, че имат най-доброто решение за успех в интернет маркетинга, но ако бяха толкова успешни, можете да се обзаложите, че им е отнело много месеци или години в опити и грешки [инвестирали са за продукти, които да ги напътстват, но без резултат], преди да направят достатъчно последователни продажби и да започнат да получават постоянен доход за да им вярват.

(2) Бъдете подготвени, че ще прекарвате доста време в обучение на интернет маркетинг бизнеса. Когато навлизате  в нова област е необходимо да отделите от извън работно си време за четене, проучване, вашето образоване преди да предприемете първата стъпка към създаването на вашия собствен онлайн бизнес. Ако го направите погрешно ще се откажете още преди да сте започнали.

(3) Заделете определена сума пари за обучение. Вашата банкова сметка и кредитната ви карта ще бъдат под контрол, когато бюджетът ви е определена сума, която ще похарчите за изучаването на нови умения в интернет маркетинг. Когато определите бюджета си, няма да влизате в дългове за да купувате всяка нова оферта, която обещава незабавен успех.

(4) За сега не споделяйте плановете си за успех в интернет маркетинга с никого! Това не е, защото сте подли, а защото нямате нужда от външни влияния, които да отвличат вниманието ви, да ви притискат за актуализация, да създават съмнение или отрицателен принос. Не забравяйте, че винаги бавния и предпазливия печели състезанието.

(5) Създайте план и го следвайте с действията си. Когато имате за цел  да създадете Интернет маркетинг бизнес ще ви бъде необходимо постоянство, всеотдайност, действие и решителност да завършите състезанието. Задължително поставете достатъчно високо летвата, но не и прекалено високо. Повтаряйте си постоянно, че няма да спрете, докато не постигнете целите си и не започнете да получавате стабилен месечен доход.

Интернет маркетинга е като всичко останало в живота. Когато искате силно нещо, ще направите каквото е необходимо за да го получите.

"Когато знаете какво искате и го искате достатъчно силно, ще намерите начин да го получитеДжим Рон


Препоръчвам ви да прочетете също:

Върнете се от поставете цели и граници към началната страница на български език

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.