6 чудесни допълнителни дейности, които можете да започнете от вашия дом


Никой не трябва да ви казва колко трудни са времената днес и добрите постоянни работни места, от които да получавате заплата  и да ви стига да плащате вашата храна и облекло, бензин и ежедневни разходи много трудно се намират. Ако имате едно от тези работни места може би се смятате за късметлия в тези трудни дни. Имам един съвет за хората, които се смятат за късметлии, че работят на пълен работен ден и това е - "винаги е мъдро да имате план Б".

Когато търсех клиенти за моята network marketing компания, си спомням много ясно моите близки приятели, които работят в различни местни банки. Получаваха повече от средната работна заплата, включително и много други бонуси, никой от банковия сектор не бе готов дори да изслуша моят бизнес план и ми казваха много пъти, че се чувстват "конфортно" с начина си на живот. Докато един ден Европейският съюз не почука на врата ни със спасителен план за страната ни, който засягаше пряко една от най-големите банки на острова, което доведе до масови съкращения (тези работни места  трябваше да бъдат сигурни).

Това е идеален пример защо всички ние трябва да имаме втори "приток" на доходи или още по-добре от много места да полумаваме приходи за да се чувстваме сигурни. Друг пример, който мога да си спомня се случи преди около година в САЩ, когато хората се събудиха една сутрин и голяма част от пенсиите им липсваха. Ако сте от САЩ съм сигурен, че знаете за какво говоря и вероятно имате повече информация за случилото се от мен.

И така какъв действително вашия план Б може да бъде?

По-долу съм написал няколко допълнителни дейности, с които можете да започнете. Можете да превърнете тези дейности в много доходоносен бизнес, да работите в уюта на собствения си дом и през удобно за вас време. Ето някои чудесни допълнителни дейности:

1.      Разгледайте таланта си в кухнята - ако обичате да печете сладкиши и да приготвяте бисквитки за семейството то това е за вас. С малко практика, организация и правилно опаковане можете да постигнете много с този бизнес . 

2.      Почистване и полиране на коли – ако сте от хората, които обичат да мият и полират автомобила си (като съседа ми) е добре да разгледате тази работа сериозно. Всеки предпочита ръчното почистване пред силните струи на автомивките, които вредят на боята на колата ви. Така че има пари в този сектор.

3.      Network Marketing - Аз силно вярвам (и съм свидетел), че това е най-доброто работно място, където вие избирате работното си време. Вярно е, че процентът на хората, които наистина изкарват пари е малък, но можете да получавате приличен пасивен доход всеки месец, ако отделите две години от живота си за да го постигнете. Намерете добре позната компания, която е на пазара най-малко 5 години, има добър план за компенсация и се присъединете! 

4.      Почистване на къщи и гладене - повечето хора или мразят  да гладят или просто нямат време за да го правят (или и двете). Ще видите, че хората все още са склонни да предлагат това "бреме" на някой друг срещу заплащане или друго споразумение, което ще е изгодно и за двете страни. 

5.      Момче или момиче за всичко - вероятно сте чували за момче за всичко, което може да направи всички малки ремонти в къщата или градината ви. От друга страна момиче за всичко може да ви изплете вълнен пуловер за зимата, да подкъси панталона ви, който е твърде дълъг за вас, дори може да зашие липсващите копчета на ризата ви. Да бъдете в състояние да използвате шевна машина, ако питате мен си е дарба, която може да ви донесе приличен доход. 

6.      Направете го Online - това е любимата ми част. С развитието на интернета и възможностите, които притежава небето може да бъде вашата граница. Можете да създадете ваш собствен уеб сайт или блог, да пишете статии за хората, които вече имат сайтове и блогове, можете да работите като уеб дизайнер, да бъдете онлайн секретар или да помагате с подкрепа на другите. Списъкът е безкраен, когато става въпрос за интернет, просто трябва да започнете от някъде и ще се уверите сами!

Винаги има начин да изкарвате пари, достатъчно е да сте изобретателни, да проучите възможностите, които имате и разбира се да вложите известно усилие.

Препоръчвам ви да прочетете също


Върнете се от 6 чудесни допълнителни дейности към началната страница на български език

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.