Какво казва вашия подпис за личността ви


Според графолози, подписа ви показва как искате останалата част от света да вижда, той е вашето лице пред обществеността. Вероятно ще  промените вашия подпис един или два пъти през живота си, тъй като подписа ви отразява начина, по който се развивате като личност. Много хора използват различни подписи за официални документи (например в банката) и за неофициално използване (като картичка за рожден ден или любовно писмо).

Signature Says

Повечето хора се подписват с първото и фамилното си име или използват инициалите на първото си име и тяхната фамилия. Ако се подписвате със собственото си име е символ на личния ви живот, докато вашата фамилия символизира положението ви в обществото и как реагирате в социалните среди.

Ако в подписа ви вашето име е по-ясно изразено означава, че имате положителни спомени от детството си и "личния" ви живот е по-важен от мнението на обществото. От друга страна, ако вашата фамилия е по-ясна показва, че "общественото мнение" е по-важно за вас. Ако използвате инициалите на първото или фамилното си име (или и на  двете) означава, че искате да запазите личния си живот или вашето положение в обществото в тайна.

Размерът има значение

Наистина е така размерът има значение. Все още говорим за подписи, така че не позволявайте на ума си да се разсейва с други неща. Големия подпис обикновено показва, че ​​сте човек на доверието, но ако е твърде голям и очертан, особено ако е много по-голям от останалата част от текста, може да ви нарочат за арогантен. Точно както големите подписи понякога правят погрешно впечатление, така и малките могат да имат същия ефект. Малкия подпис показва срамежливост, несигурност и ниско самочувствие.

Нарастващи и низходящи подписи

Подписите понякога имат тенденцията да нарастват или спадат. Нарастващия подпис означава оптимизъм и амбиция. Ако вашия подпис е от този вид то, когато сте изправени пред проблеми обикновено се справяте с увереност. От друга страна, низходящия подпис може да означава, че преминавате през труден период от живота си, което може да бъде депресия или песимизъм. Стабилен хоризонтален подпис изразява емоционално стабилна и добре балансирана личност, която е напълно доволна от живота.

Други "съобщения", които вашия подпис показва

  • Извития и гладък подпис показва, че човека е нежен и чаровен и много общителен.
  • Подпис, който започва с бащиното име показва за притежателя си, че приоритет номер 1 са хобитата му и не е в състояние да има верни приятели и трайни отношения. 
  • Подпис с дълъг край показва много енергия и активност.
  • Подпис с първото и второто име свързани заедно разкриват богат характер със силна родителска асоциация.
  • Подпис, при който първата буква е по-голяма означава, че лицето притежава високи използваеми умения, които не са от полза за самите тях, а за другите.

Както виждате подписа ви казва нещо за вас и ако сте наблюдателни и имате известни познания за подписите ( можете да използвате информацията от тази статия например) можете да получите съвети как изразявате вашата личност в очите на обществото. Приятно четене на подписи!

Препоръчвам ви да прочетете също

Върнете се от какво казва вашия подпис за личността ви към началната страница на български език

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.