Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ - MLM


Το ερώτημα “τι είναι MLM;” είναι ένα ερώτημα που μπορεί να απαντηθεί με πολλούς τρόπους. Σύμφωνα με τη Wikipedia "MLM είναι μια στρατηγική μάρκετινγκ στην οποία τα μέλη (διανομέων) αποζημιώνονται όχι μόνο για τις προσωπικές πωλήσεις που παράγουν, αλλά και για τις πωλήσεις των άλλων που προσλαμβάνουν, δημιουργώντας ένα ”downline” διανομέων και μια ιεραρχία πολλαπλών επιπέδων της αποζημίωσης.”

What is MLM

Η δική μου απάντησή σε “τι είναι MLM; “ - MLM σημαίνει πολυεπίπεδου μάρκετινγκ και ο καλύτερος τρόπος για να σας περιγράψω τι είναι, είναι να σας εξηγήσω τι κάνει. Βασικά, είναι ένας τρόπος για να έχετε τη δική σας επιχείρηση στην οποία μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα χαμηλό αρχικό κόστος. Όσο περισσότερο χρόνο, προσπάθεια και δέσμευση βάλετε σ την επιχείρησή σας, τόσο περισσότερο θα ανταμείβεστε (σε αντίθεση με τις περισσότερες θέσεις εργασίας).

Αν μισείτε την ιδέα να δουλεύετε για κάποιον άλλο, και πιστεύετε ότι σας αξίζει περισσότερο από ό, τι πληρώνεστε, τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να γίνετε μέλος σε μια καλή εταιρεία MLM. Με τη σωστή νοοτροπία, σκληρή δουλειά και υπομονή, μπορείτε να φτάσετε όσο πιο ψηλά επιθυμάτε. Σίγουρα ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι θα διαφωνήσουν μαζί μου αφού πάνω από το 90% των μελών MLM, δεν κερδίζουν καθόλου χρήματα.

Γιατί, λοιπόν, γίνετε αυτό;

Γιατί γίνετε αυτό για μια τέτοια απλή ιδέα μάρκετινγκ, δεδομένου ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε στους ανθρώπους σας το επιχειρηματικό σχέδιο και τα προϊόντα, αποτυγχάνουν τόσοι πολλοί άνθρωποι;

Οι άνθρωποι αποτυγχάνουν σε MLM για πολλούς λόγους, αλλά εγώ θα σας πω γιατί εγώ δεν πέτυχα στην αρχή. Ήταν πολύ απλό! Δεν ήταν ακριβό για να γίνω μέλος! Και εγώ ήξερα τα πάντα !

Ο Χορηγός μου, ένας καλός μου φίλος, μου έλεγε ότι "όταν έχεις ένα ραντεβού για να δεις κάποιον να δείξεις μια παρουσίαση, τηλεφωνά μου και εγώ θα έρθω μαζί σου". Αντίθετα εγώ – πήγαινα μόνος μου. Πόσο δύσκολο είναι να δείξεις μια παρουσίαση 10-15 λεπτά από το φορητό υπολογιστή, στους φίλους και την οικογένειά μου; Δεν ήμουν ντροπαλός, έτσι μπορούσα να το κάνω και μόνος μου. Λάθος, λάθος, λάθος!

Γιατί, λοιπόν, η τεχνική μου ήταν λάθος; Απλά επειδή ήταν δύσκολο να αντιγραφεί. Το πρώτο πράγμα που κάποιος θα σκεφτόταν όταν θα έβλεπε την παρουσίασή μου ήταν ότι - "αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει και εγώ να πάω παντού και να δείξω την παρουσίαση μόνος μου; ενώ αν είχα πάρει τον χορηγό μου μαζί μου, κατ 'αρχάς θα είχα την ψυχολογική υποστήριξη ότι κάποιος άλλος ήταν δίπλα μου για να με βοηθήσει να απαντήσω σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να προκύψουν, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα δώσει το μήνυμα στον θεατή ότι αν γίνει μέλος, δεν θα είναι μόνος του – Είναι ομαδική δουλεία!!

Έτσι, τώρα που έχω κάνει κάποιες λάθος αποφάσεις και επέλεξα τη λάθος προσέγγιση, ήρθε η ώρα να το διορθώσω. Αν είχα κάνει αυτά τα λάθη με οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση θα ήμουν “χωρίς επιχείρηση”. Χωρίς εισόδημα, δεν θα μπορούσα να πληρώσω τα τραπεζικά δάνεια ή τουλάχιστον δεν θα πληρώνονταν στην ώρα τους, επιπρόσθετους τόκους , και μόνος μού για να μαζέψω τα κομμάτια, - μπορείτε να καταλάβετε το πόρισμα - μια καταστροφή.

Ωστόσο, η πολυτέλεια που έχουμε στο δικτυακών μάρκετινγκ είναι ότι, αν κάνουμε λάθη, μπορούμε να ξεκινήσουμε από την αρχή. Το χειρότερο σενάριο είναι ότι θα χαθεί λίγος χρόνος και ορισμένα ενδεχόμενα μέλη. Θα έχω ακόμα μια ομάδα πρόθυμοι να με εκπαιδεύσουν με τον σωστό τρόπο που θα με κάνει να ξυπνήσω και να με βάζουν πάλι στο προσκήνιο.

Στην πραγματικότητα το χειρότερο σενάριο, δεν είναι το παραπάνω μετά από όλα. Αν είχα παραιτηθεί μετά από μερικές απορρίψεις, τότε αυτό θα ήταν μια καταστροφή. Ξέρω ένα κορίτσι που είχε απορριφθεί, αν θυμάμαι σωστά, 54 φορές πριν πάρει το πρώτο της "Ναι" στην επιχείρησή της. Αλλά ποτέ δεν τα έβαλε κάτω και τώρα έχει λάβει πίσω τα χρήματα τις δεκαπλάσια, ίσως περισσότερα, κερδίζοντας για τον εαυτό της ένα υγιές μηνιαίο παθητικό εισόδημα. Μπράβο Μαρία!

Από κάποιες δικές μου εμπειρίες, ελπίζω να έχω απαντήσει σε ορισμένες από τις ερωτήσεις σας, όπως «τι είναι το MLM»; Αν μου ζητηθεί να περιγράψω το τι είναι το MLM, και να γίνετε μέλος σε μια καλή MLM εταιρεία σε 2 λέξεις, θα ήταν, "Το Μέλλον"!

Διαβάστε Σχετικά Άρθρα:

Επιστροφή Από Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ - MLM στην Αρχική Σελίδα

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.

Inspiring Videos

Dance Walking Videos

Dance Walking

A wake up call to finally 'let go' and 'be yourself'


The Money Tree video

The Money Tree

What would you do if you found a 'money tree' as you were walking by?


Leading with Lollipops video

Leading with Lollipops

Why we make leadership bigger than what we are


Hot Topics

How to Prevent Hangovers

4 Musts To Prevent Hangovers

How To Get Better Sleep

How to Get Better Sleep

How To Cure Headaches

How To Deal With Headaches-The Natural Way

Consistency with Time

The Power Of Consistency With Time

Perfectionism and Procrastination

Perfectionism and Procrastination